Har du brug for råd til køb af kosttilskud, naturlægemidler eller homøopatiske midler, så kan du bestille en tid til en helsevejledning på Frederiksberg Apotek eller Apoteket i Frederiksbergcentret. Vejledningen er gratis og den varer ca. 10 minutter. Det er altså ikke en konsultation men en kyndig vejledning hos en Naturmediciner.

Overvejer du, om det er en konsultation du har brug for, så kan en helsevejledning være et godt første skridt. Her kan du afprøve nogle kosttilskud eller naturlægemidler og se hvor langt de hjælper dig før du tager næste skridt. Samtidig kan du også få en fornemmelse af om jeg er den rette behandler for dig.

Du kan læse mere om en konsultation her

Helsevejledningerne finder sted:

OBS! Pga coronarestriktioner er jeg midlertidigt ikke til rådighed om tirsdagen i centret, men du kan bestille tid, så kommer jeg gerne til centret. Jeg anbefaler under alle omstændigheder at bestille tid til en vejledning, så jeg ikke er optaget af andre klienter eller kunder, når du kommer. 

  • Mandage på Frederiksberg Apotek, Gl Kongevej 162 Frederiksberg og
  • Tirsdage på Apoteket i Frederiksbergcentret, Falkoner Alle 21, Frederiksberg.

Jeg står som regel til rådighed på apotekerne disse dage, så du er også velkommen til at komme forbi, men vil du være sikker på at jeg er der og har tid til dig, så er det bedre at booke en tid.

Book en tid her