På www.sundogrask.com kan du købe varer vi vores webshop. Hvis du ikke finder den vare du søger, har vi den måske i vores fysiske butik på Bagerstræde, København V, eller vi kan bestille den til dig. Så ring til os, send en mail eller skriv på chatten. Vi svarer dig så hurtigt vi kan i butikkens åbningstider, som er hverdage fra 10-18 og lørdage 10-15.

Sund og Rask
c/o Gl. Kongevej Apotek
Gl. Kongevej 76
1850 Frederiksberg C

tlf.: 29725898
email: [email protected]

CVR nr.: 31134080
Danske Bank
Reg.nr.: 4085
Kontonr.: 10909554

Sådan handler på sundogrask.com

  • Find i varer du ønsker, klik på køb og evt. antal.
  • Når du er klar, klik på gå til kassen.
  • Indtast dit navn, adresse og email. Du bliver tilbudt at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ønsker du dette, skal du sætte flueben ved ja tak. Ønsker du ikke dette, benytter vi udelukkende din email adresse til at sende en ordrebekræftelse, at informere dig om hvornår vi har sendt dine varer afsted og oplyse dig varer i din bestilling som evt. er restordre el.lign.
  • Du bliver tilbudt at gemme dine personlige oplysninger, for at gøre det nemmere for dig, hvis du ønsker at handle hos os igen. Dine data opbevares fortroligt og benyttes udelukkende, når du har bestilt i shoppen og vi skal afsende dine varer.
  • Du bliver bedt om at vælge betalingsmåde. Du k an betale med Dankort (Dankort), Visa eller Visa/Dankort (gratis), Mastercard (1,50) eller MasterCard Udland (2,95)
  • Vi trækker først pengene på dit kort, når varerne er afsendt.
    betalingskort til betalingsbetingelser

Fragt

Vi sender varen med PostNord og trækker en standardpris på 55 kroner i fragt.

Ved bestillinger til udland, benyttes ligeledes PostNord. Kontakt os for en pris eller se selv priserne på PostNords hjemmeside.

Leveringsbetingelser

Alle bestillinger foretaget inden kl. 14 sendes afsted samme dag, forudsat at vi har varerne på lager, skal varerne bestilles, går der lidt længere. Du kan forvente en leveringstid på 1-5 hverdage, og kan vi ikke levere inden for 5 dage, fx hvis nogle af varerne i restordre kontakter vi dig.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sundogrask.com. Du kan skal inden 14 dage fra modtagelsen af varen give os besked om at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan enten skrive til [email protected] eller ringe på 29725898.

Fortryder du dit køb inden du har modtaget varen, kan du nægte modtagelsen, men du skal meddele os dette på skrift eller per telefon.

Fra den dag du har meddelt os at du fortryder dit køb, har du yderligere en frist på 14 dage til at sende os varerne retur.

Du betaler selv for forsendelsen af returnerede varer og det er dit ansvar at varerne forsegles forsvarligt.

Varer skal returneres i ubrugt stand, så de kan sælges igen.

Ved returnering af lægemidler, medicinsk udstyr, vitaminer, kosttilskud, hårfarve, slik og snacks, drikke, babyplejeprodukter,  og produkter til personlig pleje (som fx kropspleje, kosmetik, negle, dufte, hygiejnearikler, håndcreme m.m.) skal varen returneres i ubrudt emballage.

Ved evt. værdiforringelse af returnerede varer refunderes beløbet på de pågældende varer ikke.

Returnerer du alle varer inden for fristen i god stand returnerer med et smil alt hvad du har indbetalt til os inkl. forsendelsen til dig. Du modtager betalingen, når vi har modtaget varerne retur.

Ved fortrydelse af et køb, send varerne eller aflever dem fysisk inden for butikkens åbningstider til:

Sund og Rask
c/o Gl. Kongevej Apotek
Gl. Kongevej Apotek 76
1850 Frederiksberg C

Vedlæg en kopi en ordrebekræftelsen og dato og medarbejders navn, som du har aftalt returnering med, hvis du har aftalt meddelt ønsket om fortrydelse per telefon.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Varen returneres til

Sund og Rask
c/o Gl. Kongevej Apotek
Gl. Kongevej Apotek 76
1850 Frederiksberg C

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er. Vedlæg navn, ordrebekræftelse eller faktura samt en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.