En Heilpraktiker konsultation består af en indledende samtale på 60-90 minutter, hvor jeg kommer rundt om din sygdomshistorie og de symptomer, du oplever. Jeg vil også spørger lidt ind til, hvordan du har det mentalt, for psykiske mønstre spiller ofte en vigtig rolle for, hvordan vi har det rent fysisk.

Før du kommer til konsultation sender jeg dig et spørgeskema, som du bedes udfylde så godt du kan og returnere til mig, inden vi mødes. Det giver mig mulighed for at forberede mig på, hvem du er, og hvilke udfordringer du har, så vi kan bruge tiden i konsultationen bedst muligt.

I forbindelse med konsultationen tilbyder jeg måske at tage billeder af dine øjne – dine iris kan nemlig give mig en ide om ubalancer lige nu og her. Det er en måde for mig at dobbeltchecke om der er noget jeg har overset i konsultationen.

Efter konsultationen udarbejder jeg en behandlingsplan, som jeg sender dig og vi drøfter over telefonen.

Nogle mærker den ønskede forbedring efter blot denne ene konsultation og behandlingsplan. Andre har brug for en eller flere opfølgninger. Hvis du døjer med flere forskellige symptomer eller har været syg i længere tid, kan det være en god ide at komme til opfølgning, da det tager tid at få kroppen tilbage på sporet. Nogle symptomer bliver bedre imens andre måske stagnerer lidt, derfor skal behandlingen også justeres henad vejen.

Priser

Indledende heilpraktikerkonsultation (60-90 min) og behandlingplan 700 kr

Opfølgende heilpraktikerkonsulation (30-45 min) og justeret behandlingsplan 400 kr

Pakke med indledende heilpraktikerkonsultation og 1 opfølgende konsultation 1000 kr

Auriculoterapi eller traumebehandling (30-45 min) 400 kr

Er du tvivl om jeg er den rette til at hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig på [email protected] eller telefon 29725898.

Book en tid