Medarbejderne i Sund og Rask er veluddannet og altid klar til at rådgive dig. Kom forbi os i vores åbningstider, vi giver os altid god tid til at hjælpe dig. Hvis vi er tvivl om noget, så henviser hellere til en medarbejder, som er specialist i netop de udfordringer du har. Så du kan opleve at vi beder dig komme tilbage en anden dag eller at vi tilbyder at ringe dig op. Det er vigtigt for os, at du får den bedste og mest kompetente vejledning.

Her kan du se hvem du kan møde i Sund og Rask og hvornår vi er i butikken. Ring altid, hvis du er tvivl. Har du mange gener og flere forskellige udfordringer, så kan vi anbefale at du bestiller en konsultation. Det kan du også drøfte med os i butikken.

Maj Vesti Andersen

Maj portræt

Maj er uddannet Farmakonom og har været med siden vi åbnede Sund og Rask i Bagerstræde i september 2014. Siden har hun oparbejdet en bred viden baseret på erfaring og efteruddannelse. Tager du medicin i forevejen eller er de alternative behandlingsformer nyt for dig, så er Maj god at snakke med, for hun forstår begge verdener. Maj har desuden efteruddannet sig inden for homøopatiske lægemidler.

Du kan møde Maj i Sund og Rask på Gl. Kongevej Apotek alle hverdage mellem kl. 9.30-13.

Stine Mathieu

Stine portrætStine er uddannet Helsevejleder og er pt. under uddannelse til Heilpraktiker. Stine er i øjeblikket på orlov men er tilbage til januar 2018, hvor du vil kunne møde hende i butikken på Gl. Kongevej Apotek enkelte dage om ugen. Har du spørgsmål til køb på webshoppen, så skriv til Stine.

Stine tager sig desuden af kommunikation, webshop og indkøb til Sund og Rask, så har du varer, som du mener vi bør sælge i Sund og Rask eller på vores webshop, så er det Stine du skal kontakte.

Kontakt Stine per mail [email protected]