Sund og Rask på Apoteket

Sund og Rask Helsekost er udsprunget af ideen om, at kunderne på apoteket har brug for kyndig vejledning i brug af kosttilskud, naturlægemidler eller homøopatiske lægemidler, hvis de ønsker at gøre brug af dette som supplement eller alternativ til den medicin, de ellers får på apoteket.

Du finder Sund og Rask Helsekost på Gl. Kongevej Apotek – lige til venstre for indgangen.

Find Sund og RaskADRESSE:
Gl. Kongevej 76
1850 Frederiksberg C
tlf. 33 31 32 88 (Apoteket)

ÅBNINGSTIDER:
Hverdage kl 9.30-18.30
Lørdage kl 10-15.

 

Her kan vi tilbyde et bredt sortiment af kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler. Vi har personale, som kan rådgive dig i naturmedicinsk behandling – og om der er noget du skal være varsom med, hvis du har helbredsmæssige udfordringer eller du tager anden medicin i forevejen.

I Sund og Rask Helsekost finder du desuden babytøj i lækker ren uld, makeup fra IDUN Minerals og La Roche Posay samt honning fra Ikaria. Har du brug for noget, som vi ikke har på hylderne, så kan vi måske skaffe det til dig.

Sund og Rask Helsekost har en webshop, hvor du kan handle og få varerne tilsendt som sædvanlig. Køber du for mindst 500 kroner leverer vi fragtfrit.

Du kan også få varerne pakket og stillet klar til afhentning på Gl. Kongevej Apotek, Frederiksberg Apotek, Apoteket Frederiksberg Centret eller i apotekets døgnboks, Apomaten ud for Gl. Kongevej Apotek, hvis du vil spare fragtgebyret.