Helsevejledning på apoteket

Sund og Rask på Apoteket

Sund og Rask er din alternative sparringspartner på Frederiksberg Apotek og Apoteket i Frederiksberg Centret. Stine Mathieu, som er uddannet Heilpraktiker – også kaldet Alment praktiserende Naturmediciner, står bag Sund og Rask. Hun er tilknyttet Frederiksberg Apotek, hvor hun tilbyder gratis vejledning for apotekets kunder om tirsdagen og kunderne på Apoteket i Frederiksberg Centret om torsdagen. Du kan bare møde op eller bestille tid til en gratis helsevejledning.
Læs mere om bestil tid her.

Stine tilbyder også konsultationer i klinik tilknyttet Frederiksberg Apotek.
Læs mere om konsultationer og priser.

Uddannelse af Apotekspersonale

Stine Mathieu uddanner løbende personalet på Frederiksberg Apotek og Apoteket Frederiksbergcentret i vejledning af kunderne til køb af kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler. Hun tilbyder også undervisning for andre apoteker. Vil du vide mere om foredrag og undervisning af apotekspersonale, så kontakt Stine Mathieu på 29725898.

Sund og Rask – mere naturmedicinsk behandling på apoteket

Ideen til Sund og Rask er udsprunget af ideen om, at kunderne på apoteket har brug for kyndig vejledning i brug af kosttilskud, naturlægemidler eller homøopatiske lægemidler, hvis de ønsker et supplement eller alternativ til den medicin, de ellers får på apoteket. I vores nabolande er det mere almindeligt at finde naturlægemidler og homøopatiske lægemidler på apotekerne, men det har vi ikke tradition for i Danmark.

Sund og Rasks mission er at oplyse om naturmedicinsk- og alternativ behandling både til Apotekets kunder og gennem apotekspersonalet.

Du finder Sund og Rask på Frederiksberg Apotek, Gl Kongevej 162, Frederiksberg.

Du er også velkommen til at kontakte Stine på tlf.: 29725898 eller [email protected]

SUND OG RASK

c/o Frederiksberg Apotek
Gl. Kongevej 162
1850 Frederiksberg C
tlf. 29725898