Sund og Rask tilbyder undervisning af apotekspersonale i vejledning, salg og udvidelse af sortimentet inden for kosttilskud, naturlægemidler og evt. homøopatiske lægemidler. Jeg tilbyder foredrag, morgenmøder og hyldetræning for personalet. Desuden tilbyder jeg foredrag for- eller vejledning af jeres kunder om naturmedicinsk behandling af bl.a. overgangsalder, fertlitet, fordøjelse, smerter, sygdom og svækket immunforsvar.

Vil du vide mere om mine foredrag eller har øvrige forespørgsler, så kontakt mig på 29725898 eller [email protected]

Ny Apoteksportal

Jeg er i fuld gang med at udvikle en intern portal for apotekspersonale med online uddannelse i vejledning og behandling med kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler. Det er begrænset hvad man må sige til kunden iht markedsføringsloven om kosttilskud og naturlægemidler – og reglerne for hvad man må sige om homøopatiske lægemidler er temmelig komplekse.

På denne portal kan du finde regler, gode råd til at spørge og vejlede kunden, temaer som er særligt relevante for apotekskunder. Du får også adgang til et online opslagsværk, hvor du nemt kan slå sygdomme og produkter op, og hurtigt overskue, hvad man må sige til kunden, og hvad man ikke må sige men stadig er gavnligt for dig at vide for at kunne rådgive og anbefale det bedst egnede præparat til kunden.

Portalen bliver tilgængelig med en abonnementsløsning, hvor man kan vælge mellem 3 forskellige pakker i prislejet 500-3000 kroner om måneden.

Hvis du vil vide mere om portalen eller har lyst til at være med som test-apotek fra september-december, så kontakt mig gerne på tlf. 29725898 eller mail [email protected]