Bliv klædt på til at sælge kosttilskud og naturlægemidler

Jeg var bestyrer af Sund og Rask Helsekost, som var Frederiksberg Apoteks alternative lillebror og har siden været med til at implementere kosttilskud og naturlægemidler på Gl Kongevej Apotek, Frederiksberg Apotek og Apoteket i Frederiksbergcentret. Kosttilskud og naturlægemidler udgør en stor del af apotekernes omsætning og den er stadig stigende.

Jeg er stadig tilknyttet Frederiksberg Apotek, hvor jeg vejleder kunder, uddanner personalet og har min klinik. Men jeg har et bankende hjerte for brobygning mellem alternativ- og konventionel behandling, derfor tilbyder jeg foredrag og en online værktøjskasse til alle apoteker, der gerne vil blive bedre til at vejlede kunderne i kosttilskud og naturlægemidler.

Jeg tilbyder undervisning og unikt onlinemateriale for farmakonomer og farmaceuter som støtte til salg af kosttilskud og naturlægemidler.

Synes I det er svært at vejlede kunder i produkter, man ikke må sige ret meget om? Kan I mærke kundernes efterspørgsel og følge med i voksende sortiment af kosttilskud og naturlægemidler hos jeres grossist? Virker det lidt uoverskueligt at tage hul på?

 • Jeg tager udgangspunkt i de kunder, som er mest oplagte for jer. Det kan fx være kvinder der ønsker naturlig lindring i overgangsalderen, mennesker med fordøjelseproblemer, kunder som føler sig udkørt, stresset og har svært ved at komme sig ovenpå sygdom.
 • I får en forståelse for, hvordan kosttilskud og naturlægemidler virker, hvem de er til, og hvad I må sige om dem.
 • I får en måneds gratis adgang til et online katalog og vidensunivers som støtte i hverdagen og mere viden, når I er klar til det. 

Allerede dagen efter vil du møde kunder på apoteket, som du kan hjælpe med kosttilskud. Du er bedre til at stille gode spørgsmål og finde den bedste løsning. 

“Tidligere når en kunde kom og bad om en C-vitamin, så tog jeg den ned fra hylden og bippede den ind. Nu spørger jeg, hvad den skal bruges til, og ofte får kunden 2-3 produkter med i stedet for et”.
Maria Wiberg-Hansen, Souschef Amagerbro Apotek

“Salget af kosttilskud på vores tre apoteker udgør nu 25% af den samlede omsætning på frihandelsvarer, og den er øget med 14% inden for det sidste år. Vi tænker helt automatisk kosttilskud ind, når vi vejleder vores kunder”.
Lene Storm, Logistikchef Frederiksberg Apotek

PÅ BLOT 2 TIMER FÅR I:

 • En god forståelse for, hvad vitaminer, mineraler og urter kan hjælpe med
 • En sikkerhed i at vejlede kunderne i kosttilskud og naturlægemidler
 • Et forspring ved at kunne tilbyde kunderne en service udover det sædvanlige
 • En øget omsætning fordi det bliver naturligt at sælge mere.

JERES ENGANGS-INVESTERING I ET ØGET SALG ER

6000 kroner + moms

Prisen inkluderer et foredrag på 2 timer samt 1 måneds gratis adgang til et online katalog med mere viden om naturlægemidler og kosttilskud. 

De penge er tjent hjem igen før den første måned er omme – så har I råd til at lade være?

SÅDAN FOREGÅR DET

 • I kontakter mig, og vi finder et tidspunkt, hvor I kan samle hele personalegruppen eller en mindre gruppe af personalet til undervisning. 
 • Vi tager samtidig en snak om, hvordan det går med salget af kosttilskud og naturlægemidler hos jer, hvad I allerede er gode til, og hvor jeg især kan hjælpe med at få sat skub i salget. 
 • Jeg kommer til jeres apotek og i min undervisning tager jeg udgangspunkt i de kunder, der allerede kommer hos jer – så de første skridt ligger lige for. 
 • Mit foredrag veksler mellem teori og praksis. Jeg giver jer baggrundsviden, henviser til studier, når de findes, fortæller om reglerne og gør det tydeligt, hvad I må sige, og hvad der ellers er godt at vide, så I kan stille gode relevante spørgsmål. 
 • Jeg giver jer eksempler på fraser, I kan støtte jer til i starten og tager eksempler frem på kunder med gener og udfordringer I garanteret kan genkende hos jeres egne kunder.
 • Nogle af de emner, jeg foreslår er nedsat immunforsvar, stress, søvnproblemer, overgangsalder og fordøjelseproblemer. 
 • Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så ring og vi kan tage et møde om, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer videre.
   
 • Efter foredraget får I et login til sundogrask.com hvor I nemt kan slå produkter op og lære mere, når behovet opstår. 

OM STINE MATHIEU

Jeg er oprindeligt uddannet journalist og har undervist i 12 år – mit speciale er enkel og pædagogisk formidling. 

Jeg bliver færdig som tysk lægeeksamineret Naturmediciner til december, så jeg har en solid baggrundsviden om- og erfaring med naturmedicinsk behandling. 

Jeg har en uddannelse som Helsevejleder, så jeg kender markedsføringsreglerne for kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler – også på apotekerne. 

Jeg har været tilknyttet Frederiksberg Apotek i 5 år som Helsevejleder, hvor jeg har introduceret et stort varesortiment, undervist og hyldetrænet personalet og vejledt kunderne på apoteket. 

I får 5 års erfaring kogt ned til 2 timer og resten serveret i et let tilgængeligt online katalog som kan bruges i hverdagen og fylde mere viden på, når I er klar til det. 

Skal jeg også hjælpe jer med at øge salget af kosttilskud og naturlægemidler? 

Ring til mig på 29725898 eller skriv til [email protected].